Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

“Χάκαραν” το κινητό Βολιώτη επαγγελματία και του έκλεψαν τις καταθέσεις


“Χάκαραν” το κινητό Βολιώτη επαγγελματία και του έκλεψαν τις καταθέσεις
Απατεώνες άφησαν άφραγκο έναν 50χρονο επαγγελματία στον Βόλο αφού το χάκαραν ο κινητό τηλέφωνο που είχε την εφαρμογή του web banking . Του έκλεψαν από τον τραπεζικό του λογαριασμό 15.000 ευρώ και η τράπεζα που συναλάσσεται αναγνωρίζει πως πρόκειται για κλοπή αλλά του επιστρέφει 3000 ευρώ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος δέχτηκε τηλεφώνημα από γυναίκα, η οποία του είπε ότι κατατέθηκαν κατά λάθος στον λογαριασμό του χρήματα που προοριζόταν για την ίδια. Σύμφωνα με την καταγγελία του , μπήκε στο web banking της τράπεζάς του, διαπίστωσε ότι δεν έλαβε χρήματα από κανέναν λογαριασμό και επικοινώνησε με το τηλέφωνο της κυρίας που του είχε τηλεφωνήσει, για να την ενημερώσει.

Λίγες ώρες αργότερα ανακάλυπτε ότι από τον τραπεζικό του λογαριασμό είχαν κάνει «φτερά», 15.000 ευρώ και είχαν μεταφερθεί σε άλλους λογαριασμούς του εξωτερικού, καθώς επίσης και σε εταιρεία επενδύσεων σε Bitcoin.

Η Εισαγγελία Βόλου για την υπόθεση διέταξε προκαταρκτική, προκειμένου να διερευνηθούν οι διαδρομές των χρημάτων που «σήκωσαν» οι χάκερς από τον τραπεζικό λογαριασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *