Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Λαμία: Γκλέτσος – Φαρσαλινός σε…πρωινό καφέ / Συνάντηση με εκλογικό «άρωμα»;


Λαμία: Γκλέτσος – Φαρσαλινός σε…πρωινό καφέ / Συνάντηση με εκλογικό «άρωμα»;
Όσο πλησιάζει ο χρόνος των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση, αναμένεται να πληθαίνουν οι συναντήσεις και οι ζυμώσεις των υποψηφίων για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων και των στελεχών που θα πλαισιώσουν τον κάθε συνδυασμό.

Εντύπωση αλλά και ερωτηματικά προκάλεσε λοιπόν η χθεσινή συνάντηση σε κεντρικό καφέ της Λαμίας του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κ. Απόστολου Γκλέτσου με τον γνωστό Λαμιώτη ερευνητή-ιατρό, διεθνώς καταξιωμένο για το επιστημονικό του έργο, κ. Κωνσταντίνο Φαρσαλινό.

Παρόλο που δεν υπάρχουν πληροφορίες για το περιεχόμενο της συζήτησης, οι παρεμβάσεις του κ. Φαρσαλινού κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και για τη σημερινή ενεργειακή και επισιτιστική κρίση, με έντονα πολιτικοποιημένο αλλά χωρίς στενά κομματικό περιεχόμενο, δημιουργεί εύλογα την υποψία πως η συνάντηση είχε εκλογικό «άρωμα».

Με δεδομένο μάλιστα ότι ο κ. Γκλέτσος κάνει προσπάθειες να δημιουργήσει ένα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο με υποψηφίους και συνεργάτες από όλο το ιδεολογικό φάσμα, και τον κ. Φαρσαλινό να τοποθετείται ιδεολογικά στον κεντροδεξιό χώρο χωρίς όμως να ανήκει σε κάποιο κομματικό φορέα, δεν αποκλείεται η συνάντηση αυτή να αποτελεί μια προσπάθεια προσέγγισης και συνεννόησης για εκλογική συνεργασία στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Ο καιρός γαρ εγγύς…
  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *