Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α. - Τεχνική σύσκεψη στο Δήμο Στυλίδας


Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α. - Τεχνική σύσκεψη στο Δήμο Στυλίδας
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α.
ΜΕΛΕΤΕΣ –ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΑΡΚΑΔΙΟΥ 6 - ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ.2231067011– FAX 2231053008
URL:www.fthiotiki.gr, E-mail:info@fthiotiki.gr

Λαμία, 26/10/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α., στα πλαίσια του σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος
CLLD/LEADER για την Π.Ε Φθιώτιδας και Π.Ε Ευρυτανίας της Προγραμματικής Περιόδου 2023-2027, πραγματοποίησε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022, Τεχνική Σύσκεψη με θέμα τον «Σχεδιασμό του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER για την Προγραμματική Περίοδο 2023-2027 καθώς και την διαμόρφωση της στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης στην περιοχή Παρέμβασης της Π.Ε. Φθιώτιδας και Π.Ε. Ευρυτανίας»...
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Στυλίδας, με τη παρουσία της Δημάρχου κας Β. Στεργίου, του Αντιδημάρχου κ. Χ. Αλεξίου, στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας και Ειδικών Συνεργατών του Δήμου, του Γενικού Διευθυντή κ. Λεωνίδα Ράπτη και Στελεχών της Ο.Τ.Δ «Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α.».

Στην Τεχνική Σύσκεψη έγινε ενημέρωση για τον Σχεδιασμό του νέου προγράμματος CLLD/LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027, το στάδιο της προετοιμασίας της πρότασης και την οριστική διαμόρφωση της περιοχής παρέμβασης.
Επίσης ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις ανάγκες και τους αναπτυξιακούς στόχους του Δήμου και συζητήθηκαν οι δράσεις, οι ενισχύσεις, οι δικαιούχοι καθώς και οι επιλέξιμες δαπάνες των δράσεων.
Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α. - Τεχνική σύσκεψη στο Δήμο Στυλίδας
Για την Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *