Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη: 07:30 μμ. Περιοδεία στο γηπεδάκι Αμφιθέας στη Λαμία, με επικεφαλής τη Γεροκούδη Δήμητρα Γραμματέας του Τ.Σ της ΚΝΕ και μέλος της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Τρίτη 6 Σεπτέμβρη: 11:00πμ. Περιοδεία στα καταστήματα εστίασης της περιοχής κέντρου Λαμίας με επικεφαλής τον Ιακωβίδη Φοίβο μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ .

Τρίτη 6 Σεπτέμβρη: 12:00 μ.μ Περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου Λαμίας με επικεφαλής τον Μπασδέκη Κώστα μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ.

Τρίτη 6 Σεπτέμβρη: 07:00μμ. Περιοδεία στην Άμπλιανη και τα καταστήματα της περιοχής με επικεφαλής τον Πατεράκη Γιώργο στέλεχος του ΚΚΕ.

Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη: 11:00 π.μ. Περιοδεία στο Πανεπιστήμιο Λαμίας με επικεφαλής την Μπαφούτσου Ανδριάνα γραμματέα της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη: 07:00π.μ. Περιοδεία στην ΔΕΥΑΛ με επικεφαλής το Αλεξόπουλο Δημήτρη μέλος του Τ.Γ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη: 10:00π.μ. Περιοδεία στα σχολεία στα Γαλανέϊκα στη Λαμία με επικεφαλής την Αναγνωστοπούλου Γιώτα μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη: 13:30μ.μ Περιοδεία στην ΤΣΙΠΙΤΑ στην Λαμία με επικεφαλής τον Ντάτη Αλέξανδρο μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 09:00 π.μ. Περιοδεία στη λαϊκή της Στυλίδας και τα καταστήματα της περιοχής με επικεφαλής τον Αλεξόπουλο Δημήτρημέλος της Τ.Γ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη: 10:00πμ. Περιοδεία στο Νοσοκομείο Λαμίας με επικεφαλήςτον Ιακωβίδη Φοίβο μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ .

Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη: 10:30π.μ. Περιοδεία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία με επικεφαλής τον Χρονά Τάσο στέλεχος του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλό.

Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη: 09:30π.μ. Περιοδεία στη λαϊκή των Γαλανέϊκων και τα καταστήματα της περιοχής στη Λαμία, επικεφαλής τη Γεροκούδη Δήμητρα Γραμματέα του Τ.Σ της ΚΝΕ και μέλος της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη: 07:00 μμ. Περιοδεία στα καταστήματα της οδού Καραϊσκάκη στη Λαμία με επικεφαλής τον Ντάτη Αλέξανδρο μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Σάββατο 10 Σεπτέμβρη: 10:00π.μ . Περιοδεία στην λαϊκή και τα καταστήματα του κέντρου της Λαμίας, επικεφαλής την ΜπαφούτσουΑντριάνα γραμματέα της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.
  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *