Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΤΣΗ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΤΣΗ
Λαμία, 29 Αυγούστου 2022

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, 

Με αυτή μου την επιστολή, θέλω να σας ενημερώσω για την οικιοθελή απόφασή μου, να παραιτηθώ από τη θέση που κατέχω ως Αντιδήμαρχος στον Δήμο Λαμιέων και από όλες τις αρμοδιότητες και την συμμετοχή μου σε επιτροπές που αυτή συνεπάγεται.

Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και παρακαλώ να την κάνετε άμεσα αποδεκτή, βασίζεται δε, σε καθαρά προσωπικούς λόγους και στο γεγονός ότι εξαιτίας αυτών δεν θα μου επιτρεπόταν να προσφέρω με απόλυτη αποτελεσματικότητα στα καθήκοντά μου, όπως άλλωστε έκανα τα προηγούμενα χρόνια.

Σεβόμενος βέβαια την τιμή που μου έκαναν οι συμπολίτες μου να με στηρίξουν με την ψήφο τους στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές, θέλω να κάνω σαφές ότι θα συνεχίσω να προσφέρω από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου μέχρι το τέλος της θητείας μου.

Εκτιμώ την ευκαιρία που μου δόθηκε να οριστώ αντιδήμαρχος καθώς και όλη την εμπειρία που απέκτησα αυτά τα χρόνια της θητείας μου.

Θέλω να ευχαριστήσω εσάς και όλους τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου, για την μέχρι τώρα συνεργασία μας.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Hλ. Κυρίτσης
  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *