Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ - ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΛΗ, 8:00 μ.μ. ΣΤΗΝ ΛΑΡΥΜΝΑ


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΛΗ, 8:00 μ.μ. ΣΤΗΝ ΛΑΡΥΜΝΑ 


Η Κυβέρνηση συνεχίζει την επίθεση απέναντι στους εργαζόμενους στέλνοντας νέο τελεσίγραφο για το σταμάτημα της ΛΑΡΚΟ. Ανακοίνωσε ότι 1η Αυγούστου σταματάει την παραγωγική δραστηριότητα, με στόχο να κλείσει την επιχείρηση. Αυτό στην πράξη σημαίνει ανεργία, ξεσπίτωμα, μαρασμός ολόκληρων περιοχών.

Η πράξη αυτή της Κυβέρνησης έρχεται ως συνέχεια της άθλιας τροπολογίας που ψήφισε στη βουλή ανοίγοντας το δρόμο για το λουκέτο και την απόλυση 1300 εργαζομένων. Αυτά είναι τα «προαπαιτούμενα» τους. Αυτά ζητάνε για να προχωρήσει η εκποίησή της και να πάρουν «τζάμπα πράμα» οι επίδοξοι επενδυτές, «καθαρό» από εργαζόμενους και δικαιώματα. Όσοι σήκωσαν το χέρι τους και ψήφισαν αυτήν την αθλιότητα είναι ήδη γραμμένοι σε μαύρη λίστα.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ απαντάνε με ξεσηκωμό

Μπροστά στις νέες εξελίξεις απαιτείται μαζική, μαχητική απάντηση. Οι εργαζόμενοι βάρεσαν συναγερμό και αποφάσισαν την συνέχιση του πολύχρονου αγώνα τους με κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο αποφάσισαν πλατιά σύσκεψη στις 21 Ιούλη στον οικισμό της Λάρυμνας και καλούν εργαζόμενους, συνδικάτα, συλλόγους και φορείς από τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται η ΛΑΡΚΟ, αλλά και από την υπόλοιπη χώρα.

Συνεχίζουν τον δρόμο που μάθανε μήνες και χρόνια τώρα, που έχει κρατήσει μέχρι σήμερα το εργοστάσιο ανοιχτό, που έχουν κατακτήσεις, που έχουν αναδείξει τι σημαίνει ΛΑΡΚΟ, τι σημαίνει ορυκτός πλούτος τις χώρας, τι σημαίνει να μην παράγεις νικέλιο όταν η τιμή έχει φτάσει ιστορικά ρεκόρ.

Απέναντι από τις ζωές τους και τα δικαιώματά τους έχουν μεγαθήρια, επιχειρηματικούς ομίλους, τις κυβερνήσεις τους, έχουν την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μαζί τους έχουν εμάς, τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τον λαό της περιοχής και όλης της Ελλάδας. Έχουν μαζί τους την εργατική τάξη που εκφράζει την αλληλεγγύη της στον δίκαιο αγώνα τους.

Τώρα που αγώνας τους έχει φτάσει σε μια κρίσιμη στιγμή θα είμαστε ξανά στο πλευρό τους. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τους φορείς της Φθιώτιδας, κάθε εργάτη και εργάτρια να δείξει την έμπρακτη αλληλεγγύη του ξανά.


Καλούμε όλους και όλες στην σύσκεψη την Πέμπτη 21 Ιούλη, 8:00 μ.μ. στον οικισμό της Λάρυμνας


Αδέρφια από την ΛΑΡΚΟ κρατάτε γερά το κάστρο σας – Είμαστε μαζί σας

Είμαστε ψυχή απ' την ψυχή σας…

Για δηλώσεις συμμετοχής στο Λεωφορείο επικοινωνήστε στα τηλέφωνα του Εργατικού Κέντρου Λαμίας  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *