Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

1. Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων από όργανα Υπηρεσίας μας πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι με αλκοομετρήσεις σε διερχόμενους οδηγούς περιοχής αρμοδιότητας Υπηρεσίας μας με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Κατά τον προαναφερόμενο έλεγχο εντοπίσθηκε ενήλικας αλλοδαπός να κυκλοφορεί δίκυκλο ανασφάλιστο όχημα στερούμενος αδείας ικανότητας και νόμιμη άδεια κυκλοφορίας εντός ΧΖΛ.

Ο εν λόγω οδηγός συνελήφθη κατά τα προβλεπόμενα στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του αρθ. 94 περι κώδικα οδικής κυκλοφορίας και κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα Λαμίας αφέθηκε ελεύθερος μέχρι περάτωσης τακτικής δικάσιμου ενώ το εν λόγω όχημα ακινητοποιήθηκε και κατασχέθηκε κατά τα προβλεπόμενα. Από Γρ. ανακρίσεως ΛΧ Στυλίδας διενεργείτε προανάκριση ενώ του επιβλήθηκαν και οι προβλεπόμενες από τον νόμο διοικητικές κυρώσεις.
 
2. Επίσης κατόπιν αξιολόγηση πληροφοριών Υπηρεσίας μας προσήχθη στα πλαίσια αυτοφώρου άνδρας αλλοδαπός ενήλικας ο οποίος δεν κατείχε τίτλους διαμονής στην χώρα μας παραμένοντας παράνομα σε αυτή από της 24/4 έως και σήμερα. Κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα Λαμίας ο ανωτέρω συνελήφθη για παράβαση του Ν3386/2005 περί αλλοδαπών και προσήχθη στο ΑΤ Στυλίδας για διοικητική απέλαση από την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *