Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Οι ναζί του τάγματος Αζόφ εξοπλίζονται με ισραηλινά όπλα


Στα χέρια των ναζιστικών καθαρμάτων του τάγματος Αζόφ βρίσκονται τα ισραηλινής κατασκευής αντιαρματικά όπλα MATADOR, τα οποία αναπτύχθηκαν από κοινού....
Οι ναζί του τάγματος Αζόφ εξοπλίζονται με ισραηλινά όπλα
τα χέρια των ναζιστικών καθαρμάτων του τάγματος Αζόφ βρίσκονται τα ισραηλινής κατασκευής αντιαρματικά όπλα MATADOR, τα οποία αναπτύχθηκαν από κοινού από το κράτος του Ισραήλ και μια γερμανική εταιρεία.

Ειδικότερα, σε βίντεο που δημοσιεύτηκε από το ναζιστικό τάγμα Αζόφ, μέλος του φαίνεται να πυροβολεί με το συγκεκριμένο όπλο κατά ανδρών του ρωσικού στρατού.(video)

Καθώς οι δυτικές χώρες έχουν αναλάβει μαζικές μεταφορές όπλων στην Ουκρανία για να την υποστηρίξουν στον πόλεμο με τη Ρωσία, φαίνεται ότι με αυτά εξοπλίζονται μαζικά οι ναζιστές του τάγματος Αζόφ, το οποίο έχει ενσωματωθεί από την κυβέρνηση Ζελένσκι στην ….«Εθνικές Ένοπλες Δυνάμεις» της Ουκρανίας από το 2014.

Το γερμανικό υπουργείο Άμυνας διέθεσε 2.650 MATADOR προς αγορά από την Ουκρανία, ανέφερε η Süddeutsche Zeitung τον Μάρτιο. Η Euromaidan Press ανέφερε ότι είχαν αγοραστεί έναντι 25 εκατομμυρίωνν ευρώ, μαζί με άλλα 2.450 που θα παραχθούν.

Το MATADOR είναι ένας εκτοξευτής ρουκετών συμπαραγωγής Γερμανίας, Ισραήλ και Σιγκαπούρης για χρήση εναντίων διάφορων απειλών στο πεδίο της μάχης. Το όπλο, το οποίο θεωρείται διπλού σκοπού, σχεδιάστηκε για να εμπλέκεται με τεθωρακισμένα οχήματα αλλά και δομές (κτήρια, οχυρώματα κλπ) ή προσωπικό.

Εξάλλου τον Φεβρουάριο, το Interfax Ukraine ανέφερε ότι το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας είπε στα κράτη της Βαλτικής ότι δεν θα ικανοποιούσε αιτήματα για μεταφορά όπλων ισραηλινής κατασκευής από τρίτους στην Ουκρανία.

Το 2018, η Haaretz ανέφερε ότι ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατέθεσαν αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο απαιτώντας τον τερματισμό των εξαγωγών όπλων στην Ουκρανία λόγω ανησυχίας ότι θα κατέληγαν στα χέρια των ναζί του Αζόφ. Η Haaretz δημοσίευσε μάλιστα φωτογραφία που δείχνει όπλο της Ισραηλινής Βιομηχανίας Όπλων στα χέρια μέλους του τάγματος Αζόφ.

Με λίγα λόγια η κυβέρνηση του Ισραήλ και η πολεμική βιομηχανία της εξοπλίσουν νεοναζί…

Οι ναζί του τάγματος Αζόφ εξοπλίζονται με ισραηλινά όπλα
  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *