Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»: Μια εικόνα χίλιες λέξεις… ξανά


Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»: Μια εικόνα χίλιες λέξεις… ξανά
Εικόνα σημερινή από διάδρομο και «σαλόνι» της Α’ Παθολογικης κλινικής, έπειτα από τη χτεσινή γενική εφημερία. Για μια ακόμα φορά, η φωτογραφία που έστειλαν υγειονομικοί του νοσοκομείου στο “902.gr” είναι αποκαλυπτική του… «ενισχυμένου» και «θωρακισμένου» δημόσιου συστήματος υγείας.

«Ανάλογες εικόνες υπάρχουν και αλλού στο νοσοκομείο», λένε. «Κατά τ’ άλλα ζητάνε άνοιγμα τουριστικό… Μόνο που σε μας κανείς δεν έρχεται για κρουαζιέρα…» σχολιάζουν.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου καταγγέλλει τις συνεχιζόμενες εκπτώσεις στα υγειονομικά πρωτόκολλα, θέτοντας μεταξύ άλλων κρίσιμα και αποκαλυπτικά ερωτήματα:

«Γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με προχειρότητα η κάλυψη των εφημεριακών αναγκών του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας, όταν μέρες τώρα παρατηρείται αύξηση στα περιστατικά Covid που εισάγονται στο νοσοκομείο (και ομοίως κατακόρυφη αύξηση στους υγειονομικούς), μάλιστα την προηγούμενη κιόλας ημέρα η κλινική Covid είχε 14 εισαγωγές; Γιατί πάλι μπροστά και στην τουριστική περίοδο που έρχεται, καλλιεργείται το ίδιο αφήγημα ότι ξεμπερδέψαμε με τα μέτρα και την πανδημία, όταν οι ασθενείς κυριολεκτικά δεν χωράνε στα νοσοκομεία και τα ράντζα έχουν γίνει καθεστώς επιβεβαιώνοντας την ανεπαρκή στήριξη των δημόσιων νοσοκομείων στο σύνολό τους;»
Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»: Μια εικόνα χίλιες λέξεις… ξανάΕικόνες ντροπής από το “Αλεξάνδρα”
Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»: Μια εικόνα χίλιες λέξεις… ξανά
Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»: Μια εικόνα χίλιες λέξεις… ξανά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *