Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου μας “Φως... Στις Χαμένες Ψυχές”. Μια εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση αφιερωμένη στις ψυχές των προγόνων μας.

 Ήταν η πρώτη απο μια σειρά εκδηλώσεων με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων απ' την Μικρασιατική καταστροφή. Μεγάλη μας τιμή και χαρά η παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κυρίου Συμεών, της Δημάρχου Στυλίδας κας. Βιργινίας Στεργίου, του αντιδημάρχου πολιτισμού κ. Χρήστου Αλεξίου, του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου κ. Ιωάννη Αποστόλου και μελών του ΔΣ της πόλης μας. 

Τίποτα δεν θα ήταν τόσο επιτυχημένο χωρίς τη συμβολή των μελών του Συλλόγου μας, των φίλων και εθελοντών που είναι πάντα δίπλα μας. 
Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Βυζαντινή χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Στυλίδας και τον χοράρχη τους κ. Ευθύμιο Τσούμα, τους Συλλόγους αλιέων της πόλης μας. 

Τους χορηγούς επικοινωνίας κ. Θανάση Μπελτεγρή, κα. Νίκη Γιαννουλίδου και κ. Γεώργιο Κόρδη. Τέλος τον κ. Μάριο Μπουραζά για την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης. 

Αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ το αξίζει όλος ο κόσμος που και σε αυτή την εκδήλωση μας ήταν παρόν. Πλημμύρισε την παραλία της πόλης μας και μας έδωσε δύναμη να συνεχίζουμε να προσπαθούμε. Στόχος του Συλλόγου μας είναι φέτος η πόλη μας και η Ανατολική Φθιώτιδα να θυμίζει Μικρασία. 
Η φλόγα της λησμονιάς των προγόνων μας και των αλησμόνητων πατρίδων μας δεν σβήνει στις καρδιές μας. 

Τα καλύτερα έρχονται.
 

Με εκτίμηση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *