Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Έλεγχοι από το Λιμεναρχείο Στυλίδας για παράνομη αλιευτική δραστηριότητα


Έλεγχοι από το Λιμεναρχείο Στυλίδας για παράνομη αλιευτική δραστηριότητα

Τρίτη, 26 Απρίλιου 2022


Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών- καταγγελιών Γρ. Ασφαλείας Λ/Χ Στυλίδας, σήμερα πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκαν αιφνίδιοι έλεγχοι από όργανα Υπηρεσίας μας σε παράκτια επαγγελματικά σκάφη για παράνομη αλιευτική δραστηριότητα εντός περιοχής δικαιοδοσίας μας με θετικά αποτελέσματα εκτός : 

a) Από τον λιμένα της Αγίας Μαρίνας, όπου εντοπίστηκε εντός Επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους προερχόμενο από αλιεία να επιβαίνουν δύο (02) άτομα ημεδαποί στερούμενοι επαγγελματικής άδειας αλιείας και μη ασφαλισμένοι σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία.

b) Από την περιοχή των Καμένων Βούρλων όπου εντοπίστηκε ημεδαπός ενήλικας να διενεργεί ερασιτεχνική υποβρύχια αλιεία χωρίς την προβλεπόμενη διαδικασία.

c) Στην περιοχή Στανίκι θαλάσσια περιοχής Γλύφας όπου εντοπίστηκε αλλοδαπός ενήλικος να έχει αλίευση ποσότητα ιχθύων περισσότερο της επιτρεπτής κατά άτομο.

Στις προαναφερόμενες περιπτώσεις από την Υπηρεσία μας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων της αλιευτικής νομοθεσίας ενώ για την πρώτη περίπτωση ενημερώθηκε και ο οικείος ασφαλιστικός φορέας για τις δικές του ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *