Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος εκπαιδευτικών του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας συγχαίρουν τους μαθητές της Γ’ Τάξης του Σχολείου Αλέξανδρο Θυμιανόπουλο και Βάιο Μέκρα


Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος εκπαιδευτικών του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας συγχαίρουν τους μαθητές της Γ’ Τάξης του Σχολείου Αλέξανδρο Θυμιανόπουλο και Βάιο Μέκρα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ


Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος εκπαιδευτικών του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας συγχαίρουν τους μαθητές της Γ’ Τάξης του Σχολείου Αλέξανδρο Θυμιανόπουλο και Βάιο Μέκρα που εκπροσώπησαν επάξια την Φθιώτιδα (ως μοναδικοί της εκπρόσωποι), αλλά και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ως Πρώτοι Νικητές των αντίστοιχων Περιφερειακών  Αγώνων της Λάρισας), στην Τελική Φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού ΓΕΛ-ΕΠΑΛ 2021-2022. 

Στους αγώνες που έγιναν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου

• Ο Αλέξανδρος Θυμιανόπουλος αναδείχθηκε 3ος Νικητής στα 800 μ. με επίδοση 1:56.92

• Ο Βάιος Μέκρας κατέλαβε την 9η θέση στα 2000 μ. με Φυσικά Εμπόδια με επίδοση 6:41.25. Είναι αξιοσημείωτο ότι στις τρεις φάσεις των αγώνων (Νομαρχιακό, Περιφερειακό, Πανελλήνιο) κατέρριψε ισάριθμες φορές την ατομική του επίδοση.

Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και πρόοδο, τόσο στους αγωνιστικούς χώρους όσο και σε κάθε στόχο της ζωής τους με αρχή την επίπονη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ 2022, στην οποία προετοιμάζονται να συμμετάσχουν. Κι αυτή η τελευταία ευχή συνοδεύει το σύνολο των μαθητών/μαθητριών και των αποφοίτων μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και Διδασκουσών
του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας

  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *