Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

O fake Ρώσος αιχμάλωτος είναι Ουκρανός στρατιωτικός και πάει για Όσκαρ


O fake Ρώσος αιχμάλωτος είναι Ουκρανός στρατιωτικός και πάει για Όσκαρ
Ο πόλεμος προπαγάνδας στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας «πάει σύννεφο» αλλά το Κίεβο είναι ιδιαίτερα απρόσεκτο στα «αφηγήματα» που παρουσιάζει. Μετά από τους ηρωϊκούς υπερασπιστές στο Φιδονήσι, εντοπίστηκε δεύτερη γκάφα με fake Ρώσο αιχμάλωτο που όμως είναι Ουκρανός στρατιωτικός.

Ο Αστάχοφ Ντμίτρι Μιχαϊλοβιτς μέσω συνέντευξης Τύπου που έστησε η κυβέρνηση Ζενένσκι, παρουσιάστηκε ως Ρώσος αιχμάλωτος.

Η αλήθεια είναι ότι έπαιξε τον ρόλο του τόσο καλά που …πάει για Όσκαρ.

Είπε ότι σε αυτήν τη συνέντευξη μιλούσε ελεύθερα, πως οι Ουκρανοί δεν του άσκησαν καμία πίεση για να μιλήσει δημόσια, ότι το έκανε εθελοντικά.

«Δεν μπορώ να βρω λόγια για να ζητήσω συγγνώμη από τον ουκρανικό λαό. Καταλαβαίνω ότι η Ρωσία δεν θα συγχωρηθεί ποτέ. Ζητώ από την Ουκρανία να αφήσει τους Ρώσους στρατιώτες να ζήσουν. Πολλοί από αυτούς ντρέπονται. Δεν θέλουν πόλεμο»,πρόσθεσε.
O fake Ρώσος αιχμάλωτος είναι Ουκρανός στρατιωτικός και πάει για Όσκαρ
this is another Ukrainian fake. Ukraine rivets such fakes over and over again, and feeds them all. It changes the minds of everyone around regarding Ukraine. Here is a photo of this actor from the armed forces of Ukraine. He is not a prisoner. pic.twitter.com/95xdR7jnye

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *