Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στην Χαλκίδα κανονίστηκε η συνάντηση του κ. Μαρκόπουλου με την ιδιότητα του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς με τα προεδρεία εστίασης της Στερεάς Ελλάδας.

Ενημερώθηκε για τα αδιέξοδα του κλάδου της εστίασης μετά την πανδημία και μετά την εκτίναξη του ενεργειακού κόστους αλλά και για τα προβλήματα ελλειπούς στήριξης από την πολιτεία.

Ο ίδιος δήλωσε: είστε τα μεγάλα θύματα του συνδυασμού πανδημίας και ενεργειακού κόστους και έρχεται και η εκτίναξη τιμών πρώτων υλών τροφίμων. Αλλά είστε σε δύσκολη θέση για ακόμη έναν λόγο. Η αποτυχία της τουριστικής προβολής της Στερεάς που την έχει φέρει στην τελευταία θέση της επισκεψιμότητας.

Η άποψή μου είναι ότι η Αντιπεριφέρεια Τουρισμού πρέπει να μετανομαστεί σε Αντιπεριφέρεια Τουρισμού - Γαστρονομίας και Εστίασης, ώστε να συμπεριληφθείτε σε όλα τα προγράμματα, αλλά και να είναι ολοκληρωμένο το σχέδιο προβολής.

Σας υπενθυμίζω ότι η μείωση του άδικου φόρου παρεπιδημούντων από 2% επί των ακαθάριστων εσόδων έγινε 0,5% με δική μου υπογραφή σαν Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης. Γνωρίζω άριστα τα προβλήματα σας και εκτιμώ ότι ορθώς είστε τόσο οργανωμένοι διότι μόνο έτσι θα αντέξετε την κρίση.


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *