Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Όλοι στο συλλαλητήριο την Τρίτη 8 Μάρτη 6:30 απόγευμα Πλατεία Ελευθερίας Λαμία


Όλοι στο συλλαλητήριο την Τρίτη 8 Μάρτη 6:30 απόγευμα Πλατεία Ελευθερίας Λαμία

Όλοι στο συλλαλητήριο την Τρίτη 8 Μάρτη 6:30 απόγευμα Πλατεία Ελευθερίας Λαμία...

Ένας μεγάλος σταθμός της πάλης των εργαζομένων γυναικών όλου του κόσμου 8 του Μάρτη. Διαχρονικά παλεύουμε για τα δικαιώματα των εργατριών όλου του κόσμου.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, πολύ περισσότερο σήμερα, μαζί με όλα τα άλλα, να παλέψουμε ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Να σταματήσει τώρα η πολεμική επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η φετινή 8 Μάρτη μας βρίσκει να παλεύουμε για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας ενάντια στην εκμετάλλευση πού είναι η αιτία και του ιμπεριαλιστικού πολέμου, της βίαιης επέμβασης στην Ουκρανία.

Υψώνουμε τη φωνή μας και εντείνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτό τον πόλεμο.

Η όξυνση των οικονομικών και γεωπολιτικών ανταγωνισμών ανάμεσα στις ΗΠΑ - ΝΑΤΟ -Ευρωπαϊκή Ένωση από τη μία μεριά και από την άλλη της Ρωσίας, πυροδοτούν τεράστιους κινδύνους γενικευμένης σύρραξης, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τους λαούς της περιοχής της χώρας μας.

Σε καμία περίπτωση οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να στοιχηθούν πίσω από τα συμφέροντα του ενός ή του άλλου τμήματος των επιχειρηματικών ομίλων που μπορεί να υπηρετούν οι ολιγάρχες του ενός ή του άλλου κράτους.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για:

  • Άμεση απεμπλοκή της Ελλάδας από τον πόλεμο. Καμιά συμμετοχή, με κανέναν τρόπο και διευκόλυνση του πολέμου και των ιμπεριαλιστικών σχεδίων.
  • Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα της χώρας μας. Να γυρίσουν πίσω όλες οι στρατιωτικές αποστολές που βρίσκονται στο εξωτερικό.
  • Να κλείσουν οι αμερικανονατοϊκές βάσεις στη χώρα μας.
  • Αποδέσμευση της χώρας μας από το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, με το λαό νοικοκύρη στον τόπο του και στον πλούτο που παράγει.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και το λαό της Φθιώτιδας σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο την Τρίτη στις 8 Μάρτη, 6:30 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας.  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *