Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ για τον Μάρτη του 2022


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
για τον Μάρτη του 2022 

Κυριακή 13 Μάρτη: 11.30 π.μ. . Περιοδεία στο Πάρκο του πρώην στρατοπέδου Τσαλτάκη με επικεφαλής τον Ιακωβίδη Φοίβο μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ

Κυριακή 13 Μάρτη: Σύσκεψη για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης με ομιλητή τον Μπασδέκη Κώστα μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ.

Δευτέρα 14 Μάρτη: 09:00 π.μ. Περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων με επικεφαλής τον Μπασδέκη Κώστα μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ.

Δευτέρα 14 Μάρτη: 09:00 π.μ. Περιοδεία στην Α΄ και Β΄ διεύθυνση Εκπαίδευσης Φθιώτιδας με επικεφαλής τον Αλεξόπουλο Δημήτρη μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Δευτέρα 14 Μάρτη: 10:00 π.μ. Περιοδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και τα μαγαζιά του κέντρου της Λαμίας με επικεφαλής τον Θάνο Νεόφυτο μέλος του Τ.Γ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Δευτέρα 14 Μάρτη: 9.3ο μ.μ. Εξόρμηση στο εργοστάσιο της Τσιπίτα με επικεφαλής τον Αλεξόπουλο Αλέξη στέλεχος του ΚΚΕ

Τρίτη 15 Μάρτη: 10:00 π.μ. περιοδεία στο Πανεπιστήμιο Λαμίας με επικεφαλής τον Αλεξόπουλο Δημήτρη μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Τρίτη 15 Μάρτη: 1.30 μ.μ εξόρμηση στο εργοστάσιο ΠΑΝΕΛΚΟ με επικεφαλής τον Αλεξόπουλο Δημήτρη μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Τετάρτη 16 Μάρτη: 11π.μ. Περιοδεία στο Δασαρχείο Λαμίας με επικεφαλής την Μπαφούτσου Ανδριάνα γραμματέα της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Τετάρτη 16 Μάρτη: 12:30 π.μ. Περιοδεία στον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στυλίδας και στις 1.30μ.μ. στο εργοστάσιο ΙΟΛΗ, με επικεφαλής την Μπαφούτσου Ανδριάνα γραμματέα της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Τετάρτη 16 Μάρτη: Εξόρμηση στο εργοστάσιο της ΝΕΧΑΝΣ Λαμίας με επικεφαλής τον Χαλιώτη Νίκο μέλος της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Κυριακή 20 Μάρτη: Συγκέντρωση για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας στις 7μ.μ. με ομιλητή τον Μπάτσικα Κώστα γραμματέα Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *