Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Στυλίδα: Στο πλευρό των αγροτών στο μπλόκο της Πελασγίας ο Δημήτρης Κουτσούμπας


Στυλίδα: Στο πλευρό των αγροτών στο μπλόκο της Πελασγίας ο Δημήτρης Κουτσούμπας
Στο πλευρό των αγωνιζόμενων βιοπαλαιστών αγροτών που κινητοποιούνται στο μπλόκο της Πελασγίας στη Φθιώτιδα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (16/2) ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Πελασγίας και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας Γ. Μαρούλης μετέφερε στον Δ. Κουτσούμπα την εικόνα ενός νομού όπου οι κτηνοτρόφοι και οι αλιείς αποδεκατίστηκαν και οι αγρότες παλεύουν να μη συμβεί το ίδιο και σε αυτούς. «Μικρό παιδί έγινα αγρότης και θυμάμαι τότε διεκδικούσαμε προστασία του εισοδήματος, σήμερα εισόδημα δεν έχουμε», τόνισε.

Ειδικό πρόβλημα στη Φθιώτιδα είναι η επί τρία έτη ακαρπία. Οι ελαιοπαραγωγοί διεκδικούν αποζημιώσεις πλάι στα άλλα αιτήματα των αγροτών. Κι εδώ η συζήτηση καταλήγει στην ανάγκη να συνεχιστεί ο αγώνας, να πυκνώσουν οι οργανωμένες δυνάμεις στους Αγροτικούς Συλλόγους και να συντονίσουν οι αγωνιζόμενοι αγρότες τα βήματά τους με άλλα λαϊκά στρώματα, με την εργατική τάξη που πλήττεται κι αυτή με την ίδια αγριότητα.

Ο Δ. Κουτσούμπας ξεκαθάρισε τη στήριξη του Κόμματος στα δίκαια αιτήματα των αγροτών που παλεύουν για μέτρα επιβίωσής τους.

Πηγη: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *