Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) - Με πείσμα και αποφασιστικότητα στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ


Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ)

Με πείσμα και αποφασιστικότητα στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ


Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), ενώνει τη φωνή της με τους εργαζόμενους, τις εργαζόμενες και τις οικογένειές τους στη ΛΑΡΚΟ. Mπαίνουμε μαζί τους στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στην πολιτική που τους αφήνει χωρίς δουλειά και χωρίς σπίτια, που τους ξεριζώνει από τον τόπο τους.
Στεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις μας στο πλευρό των εργαζόμενων γυναικών, των γυναικών που μάχονται δίπλα στους συντρόφους τους, στους πατεράδες και τα παιδιά τους. Χαιρετίζουμε το πείσμα και την αποφασιστικότητά τους, τη θέλησή τους να παλέψουν για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Στεκόμαστε αλληλέγγυες στο αγώνα για να διασφαλιστεί η λειτουργία της ΛΑΡΚΟ, για να εξασφαλιστεί το δικαίωμα των εργαζομένων στη μόνιμη και σταθερή εργασία, όλα τα δικαιώματα και ο μόχθος τους.
  
Δεν θα σιωπήσουμε μπροστά στο έγκλημα διαρκείας που βρίσκεται στην τελευταία του πράξη. Οι σχεδιασμοί και οι μεθοδεύσεις όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων για ιδιωτικοποίηση - εκποίηση της επιχείρησης, ξεπουλώντας τον ορυκτό πλούτο της χώρας για να κερδίσουν οι εκμεταλλευτές του μόχθου μας, με θυσία της ζωής και των δικαιωμάτων μας, μας βρήκαν απέναντι από την αρχή. Όλες οι σκηνές του πολύπρακτου εγκλήματός τους αποδεικνύουν περίτρανα ότι δεν είναι οι αγώνες των εργατών που κλείνουν εργοστάσια αλλά οι κυβερνήσεις που παραδίδουν τον πλούτο της χώρας στα αρπακτικά των επιχειρηματικών κολοσσών.

Ξεσηκωνόμαστε γιατί αυτός ο αγώνας μας αφορά όλες.

Τα εγκληματικά τους σχέδια δεν θα περάσουν
Όχι στις απολύσεις και τον ξεριζωμό των εργαζόμενων και των οικογενειών τους!
Οι γυναίκες του μόχθου κάθε ηλικίας μπαίνουμε στη μάχη!
Η αλληλεγγύη μας είναι η δύναμή μας!

Όλες στο συλλαλητήριο στη Λάρυμνα την Κυριακή 13 Φλεβάρη στις 10 πμ.

9.2.2022, - Το Γραφείο Τύπου της ΟΓΕ

 

  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *