Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Βυθίστηκε σε πένθος το Μαρόκο – Νεκρό το 5χρονο αγόρι που έπεσε στο πηγάδι


Βυθίστηκε σε πένθος το Μαρόκο – Νεκρό το 5χρονο αγόρι που έπεσε στο πηγάδι
Κυβερνητικοί αξιωματούχοι στο Μαρόκο ανέφεραν ότι το αγόρι που είχε παγιδευτεί σε πηγάδι στο βόρειο Μαρόκο, πέθανε πριν οι διασώστες κατορθώσουν να φθάσουν σε αυτό, ανακοίνωσαν δύο κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Ο Ράιαν Αουράμ, 5 ετών, έπεσε στο πηγάδι στο χωριό του στους λόφους του Τσεφτσαουέν. Οι διασώστες άνοιξαν οριζόντιο τούνελ για να φθάσουν στον θύλακα όπου βρισκόταν το αγόρι, αφού αφαίρεσαν μεγάλο μέρος της πλαγιάς.

Ο βασιλιάς Μοχάμεντ απηύθυνε τα συλλυπητήριά του στους γονείς του, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το παλάτι και μεταδόθηκε από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Το παιδί έπεσε στο πηγάδι κατά λάθος την ώρα που έπαιζε, πριν από τέσσερις ημέρες.
Η είδηση του θανάτου του βύθισε σε πένθος την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρη τη χώρα..

Διασώστες και εθελοντές εργάστηκαν όλη την προηγούμενη νύχτα, επιχειρώντας να βγάλουν το παιδί από το στενό πηγάδι που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της οικογένειας του μικρού Ραιάν.
Νωρίτερα, οι διασώστες προώθησαν οξυγόνο και νερό στον πυθμένα του πηγαδιού, μια κίνηση που δήλωνε ότι το παιδί ήταν ακόμα ζωντανό. Χιλιάδες πολίτες κατέκλυσαν την περιοχή, ορισμένοι ταξίδεψαν από μακριά, σε ένδειξη αλληλεγγύης, όπως μαρτυρά η ατελείωτη ουρά των σταθμευμένων αυτοκινήτων κοντά στο χωριό.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που χειροκροτούσαν κατά διαστήματα τους διασώστες για να τους ενθαρρύνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *