Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας από εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας, του Παμφθιωτικου Αγροτικού Συλλόγου και του Αγροτικού Συλλόγου Μώλου στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στη Λαμία..

Από την συνάντηση που είχαμε με την διευθύντρια ουσιαστικά μάς ειπώθηκε ότι πλέον το κόστος της ενέργειας θα είναι υπέρογκο και απρόβλεπτο, αφού στο όνομα της δήθεν πράσινης ενεργειακής μετάβασης αποτελεί χρηματιστηριακό προϊόν και κάποιοι ενεργειακοί όμιλοι θα κερδοσκοπούν εις βάρος μας. Επίσης από την συνάντηση βγήκε ότι δεν διασφαλίζονται από την χρέωση ρήτρας αναπροσαρμογής και για το διάστημα πριν τις 5 Αυγούστου όσοι συνάδελφοι δεν έχουν λάβει μετρήσεις στις γεωτρήσεις και ότι η ρήτρα αναπροσαρμογής ουσιαστικά μεταφράζεται σε υπερτριπλασιασμό του κόστους, αφού η κιλοβατώρα εκτινάσσεται στα 20 λεπτά από 6 που ήταν μέχρι τον Αύγουστο.

Αυτή η κατάσταση που διαμορφώνεται με την τεράστια αύξηση του κόστους παραγωγής δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού. Είναι πλέον ζήτημα επιβίωσης και ο μόνος δρόμος που έχουμε μπροστά μας και ξέρουμε ότι φέρνει αποτελέσματα είναι ο δρόμος του ΑΓΩΝΑ.

Λαμία, 26.01.2022

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *