Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

TΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:30΄ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ


TΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:30΄ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ
Ο Δήμος Στυλίδας υποδέχεται τα Χριστούγεννα σε πνεύμα αισιοδοξίας και αγάπης και σας προσκαλεί όλους σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή, αύριο Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30΄, με την οποία ανοίγει η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεών του!

Το Πάρκο των Αστεριών, στην πόλη της Στυλίδας, θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό όλων των ηλικιών και θα ΄΄λάμψει΄΄ δίνοντας το σύνθημα της χαράς και της αισιοδοξίας και θα φωτίζει στο εξής όλα τα βράδια μας ξαναζωντανεύοντας τα χαμογελά και ζεσταίνοντας τις καρδιές μας.

Η Δήμαρχος κα Βιργινία Στεργίου, θα δώσει το έναυσμα της έναρξης των ξεχωριστών εορταστικών εκδηλώσεων με την ελπίδα να προσφέρουν αυτές, χαρά και ψυχαγωγία σε όλους και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά που είναι οι πρωταγωνιστές των γιορτών, τονώνοντας ταυτόχρονα την αγορά της πόλης µας.

Προσκαλούμε και περιμένουμε όλους τους δημότες αλλά τους επισκέπτες μας, στο Πάρκο των Αστεριών στη Στυλίδα αλλά και σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου που έχουν φορέσει τα γιορτινά τους, για να βιώσουν μοναδικά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πάντα με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών κανόνων στο πλαίσιο της αποφυγής διασποράς της νόσου covid-19.

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Στυλίδας
  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *