Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Το Λιμάνι Ραχών στα πρόθυρα κατάρρευσης


Θα ήθελα να αναφερθώ στην κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι Ραχών (αλιευτικο καταφύγιο) οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν ξεκάθαρα την πλήρη εγκατάλειψη λόγω των τόσων ετών που έχουν περάσει από την κατασκευη χωρίς να έχει οποιαδήποτε συντήρηση από κανέναν.Το Λιμάνι Ραχών στα πρόθυρα κατάρρευσης Όλοι γνωρίζουν πλέον πως το λιμάνι είναι ορφανό και δεν υπάρχει επίσημος φορέας διαχείρισης από την άλλη όμως παρακολουθούμε με την ζήλο και αφοσίωση τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Ευάγγελο Γεωργίου Μπλούνα να ασχολείται με την νομιμοποίηση και την απορρόφηση του λιμένα από το λιμενικό ταμείο βάζοντας τόσο ίδιος πλάτη όσο και ο υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.. 

Είναι κρίμα λοιπόν να ρημάζει και να παίρνει κατηφόρα ένα λιμάνι που εξυπηρετεί τόσο επαγγελματίες αλιείς όσο τουριστικά σκάφη αλλά και ιδιώτες με σκάφη αναψυχής καλό θα ήταν λοιπόν έστω και τώρα χωρίς να έχει προχωρήσει οποιαδήποτε διαδικασία από μεριάς λιμενικού ταμείου να διαθέσουν κάποιο ποσό ώστε να επισκευάσουν την ζημιές που έχουν γίνει στις δέστρες. Στις κολόνες φωτισμού και τα πιλαρς που μελλοντικά τα χρήματα θα αποσβεστούν από την σωστή διαχείριση του λιμένα. 

Τέλος καλό θα ήταν να αναφέρουμε κάποιους αφανείς ήρωες του λιμανιού όχι πάνω από εννέα άτομα που κάθε χρόνο εθελοντικά συγκεντρώνουν χρήματα για την αποκατάσταση των ζημιών τόσο πάνω στο λιμάνι όσο και στο βυθό μπορείτε άλλωστε να έχετε και βίντεο από το βυθό που τραβήχτηκε στην πόσο άσχημη κατάσταση είναι η κεντρική αλυσίδα. Το λιμενικό ταμείο πρέπει να κάνει κατι σύντομα.
Το Λιμάνι Ραχών στα πρόθυρα κατάρρευσης
Το Λιμάνι Ραχών στα πρόθυρα κατάρρευσης
  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *