Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Στυλίδας


ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι πλέον έχουμε μπει στο τελικό στάδιο για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Στυλίδας.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς κ. Φάνης Σπανός μετά την τελευταία του επίσκεψη στην έδρα του Δήμου Στυλίδας υποσχέθηκε στη Δήμαρχο κα Βιργινία Στεργίου, ότι η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Στυλίδας και τηρώντας την υπόσχεσή του, συμπεριέλαβε τη χρηματοδότηση του Κλειστού στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2022, που ψηφίστηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου..

Η ένταξη του έργου «Αποπεράτωση Κλειστού Γυμναστηρίου Στυλίδας», προϋπολογισμού 900.000€ στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το 2022, σημαίνει την εξασφάλιση της πολυπόθητης χρηματοδότησης που βάζει σε φάση υλοποίησης το πολύπαθο αυτό έργο του οποίου οι εργασίες κατασκευής άρχισαν το 2004 και διακόπηκαν οριστικά το 2013.

Η Δημοτική Αρχή, με στοχευμένες ενέργειες , παρόλη την αρνητική στάση της μείζονος αντιπολίτευσης, παρέλαβε το ημιτελές έργο. Πιο συγκεκριμένα, παραλάβαμε το ημιτελές Κλειστό Γυμναστήριο με δικαστική διαδικασία, αποπληρώσαμε την οικονομική υποχρέωση στην ανάδοχο εταιρεία του έργου από κρατική χρηματοδότηση και όχι χρήματα του δήμου, ολοκληρώσαμε τη μελέτη αποκατάστασης, και εξασφαλίσαμε με τη συμβολή της Περιφέρειας την απαιτούμενη χρηματοδότηση ώστε να προχωρήσει η αποπεράτωση του σημαντικού αυτού έργου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, για ακόμη μία αφορά, τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου που ψήφισαν θετικά και πιστεύουμε ότι σύντομα ο Δήμος Στυλίδας θα αποκτήσει και αυτός το δικό του σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο.

Η Δημοτική Αρχή με πολλή δουλειά, σοβαρότητα και συνέπεια, προχωρά με σταθερά βήματα για την πραγματοποίηση των στόχων που έθεσε, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, της σοβαρής έλλειψης προσωπικού και της απώλειας εισοδήματος λόγω της πανδημίας.

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Δήμου Στυλίδας  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *