Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στα πλαίσια τακτικής περιπολίας Βαθμοφόρων Γ΄Λ/Τ Σκάλας Αταλάντης Υπηρεσίας μας την 21-11-2021, βραδινές ώρες, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Αταλαντονησίου κόλπου Αταλάντης, ερασιτέχνης αλιέας , ημεδαπό άτομο ενήλικας, να διενέργεια παράνομα υποβρύχια αλιεία (ψαροτούφεκο) με την χρήση αυτόνομης καταδυτικής (φιάλη ατμοσφαιρικού αέρα) και υποβρυχίου φακού μετά την δύση του ηλίου..

Κατά τον εν λόγω έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (03) φιάλες παροχής ατμοσφαιρικού αέρα – ένας (01) ρυθμιστής αναπνοής – ένα (01) αεροβόλο ψαροτούφεκο ενώ ο καταδυτικός φακός κατασχέθηκε και καταστράφηκε κατά τα προβλεπόμενα.

Στην εν λόγω περιοχή βρισκόταν οικείο σκάφος χωρίς να φέρει τα προβλεπόμενα Φώτα ναυσιπλοΐας όπως προβλέπετε από τον Διεθνή Κώδικα Αποφυγής Συγκρούσεως Πλοίων καθώς και η μη αναγραφή της μηχανής συμφώνα με την άδεια του.

Από την Υπηρεσία μας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατ εφαρμογή των διατάξεων της αλιευτικής νομοθεσίας.


Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Χθες , μεσημεριανές ώρες Γ΄Λ/Τ Σκάλας Αταλάντης Υπηρεσίας μας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από Α.Τ. Λοκρών για πτώση οχήματος στην θάλασσα στο παραλιακό δρόμο θεολόγου και συγκεκριμένα στο σημείο ‘’Αρχαία’’.

Άμεσα Στελέχη Υπηρεσίας αναχώρησαν προκειμένου επιληφθούν του συμβάντος με παροχή βοήθειας.

επί του σημείου εντόπισε ΕΙΧ όχημα εντός θαλάσσιας περιοχής το οποίο το οδηγούσε ημεδαπός ενήλικος ο οποίος ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του και διεκομίσθει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Αταλάντης για περεταίρω εξετάσεις.

κατά δήλωση της συζύγου του, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του κινούμενος στον παραλιακό δρόμε του θεολόγου με κατεύθυνση προς το λιμάνι θεολόγου με αποτέλεσμα να πέσει στην θάλασσα

Από το συμβάν δεν προκληθήκαν σωματικές βλάβες/τραυματισμός είτε φθορά δημόσιας η ξένης ιδιοκτησίας και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση .

Από Υπηρεσία μας ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι για κατά λόγω αρμοδιότητας ενέργειές τους.
  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *