Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Ένωσή μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον κ. Διοικητή της 4ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. ΚΑΝΑΚΗ Χρήστο στην έδρα της 4ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στον Βόλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λόγω covid-19. Ο κ. Διοικητής επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα ζητήματα που του παρατέθηκαν και απασχολούν την Ένωση μέσα από μια ουσιώδη και παραγωγική συζήτηση..

Παρατέθηκαν αναλυτικά οι στόχοι της, οι οποίοι πάντοτε κινούνται προς θετική κατεύθυνση με σκοπό τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών όλων των συναδέλφων κατά την εκτέλεση του υπηρεσιακού τους έργου και την παράλληλη υποβοήθηση του έργου αυτού για την αναβάθμιση αφενός μεν της ποιότητας των παρεχόμενων προς τον πολίτη υπηρεσιών, αφετέρου δε για τη βελτίωση των ίδιων των Υπηρεσιών και κατ’ επέκταση και της προσωπικής ζωής των συναδέλφων και των οικογενειών τους.

Εκ μέρους της Ένωσής μας, το Δ.Σ. ευχαρίστησε θερμά τον κ. Διοικητή για την αποδοχή και την επίτευξη της γόνιμης συνάντησής μας, επιδίδοντάς του αναμνηστική πλακέτα.

Για το Δ.Σ.

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΤΑΓΑΝΑΣ Κ. Γεώργιος        ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ. Βάιος


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *