Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Γενική Συνέλευση και εκλογές στο Σύλλογο Καφεπωλών και Εστιατόρων Ανατολικής Φθιώτιδας


Γενική Συνέλευση και εκλογές στο Σύλλογο Καφεπωλών και Εστιατόρων Ανατολικής Φθιώτιδας
Πρόσκληση στα μέλη του για την εκλογοαπολογιστική του Γενική Συνέλευση απευθύνει το Σωματείο Καφεπωλών και Εστιατόρων Ανατολικής Φθιώτιδας.

Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα «LA PIAZZA» στην Κεντρική Πλατεία Στυλίδας, την Τρίτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 11.00 π.μ. με θέματα :

1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
2. Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου
3. Έγκριση απολογισμού – Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ.
4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
5. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στις Ομοσπονδίες μας τοπική και κλαδική (ΟΕΒΕ Φθιώτιδας και ΠΟΕΣΕ).

Στην συνεδρίαση θα παρίσταται και εκπρόσωπος του Προεδρείο της Π.Ο.Ε.Σ.Ε.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν με την παρουσία δικηγόρου σύμφωνα με τα άρθρα του ισχύοντος καταστατικού. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Εάν δεν υπάρξει καταστατική απαρτία κατά την ως άνω ημερομηνία η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την 26/10/21, ημέρα Τρίτη, στον ίδιο χώρο και ώρα 10.00.

Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τα παραπάνω όργανα, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να καταθέσουν αίτηση υποψηφιότητας εγγράφως μέχρι την 19/10/2021 στη Γραμματέα του Συλλόγου κ. Κούτρα Κατερίνα και στο τηλέφωνο 6973552844.

«Η συμμετοχή σας θεωρείται άκρως απαραίτητη και σημαντική για τη δύναμη του κλάδου μας», σημειώνει στην πρόσκληση ο Πρόεδρος του Σωματείου Αθανάσιος Στουρνάρας και η Γ.Γ. Κατερίνα Κούτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *