Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΟΜΟΚΟΥ


ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΟΜΟΚΟΥ

Η ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΟΜΟΚΟΥ

Τον Δήμο Δομοκού επισκέφθηκε στις 25/10/21 η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα τη Λαμία, στο πλαίσιο της δικτύωσης και διασύνδεσης με Φορείς και Αρχές της Τοπική Αυτοδιοίκησης του Νομού Φθιώτιδας.

Το επιστημονικό προσωπικό της Κινητής Μονάδας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Δομοκού, κ. Χαράλαμπο Β. Λιόλιο, όπου τον ενημέρωσε για τις νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τις υπηρεσίες που προσφέρονται τόσο από το Πολυδύναμο Κέντρο που εδράζει στην πόλη της Λαμίας, όσο και από την Κινητή Μονάδα για την Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων..

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Λιόλιος μετέφερε την εικόνα και τις ανάγκες του Δήμου Δομοκού στον τομέα των εξαρτήσεων και τονίστηκε η χρησιμότητα σταθερής παρουσίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ μέσω παρεμβάσεων στον τοπικό πληθυσμό, ενώ συζητήθηκαν εκατέρωθεν προτάσεις για από κοινού εθελοντικές και ενημερωτικές δράσεις.

Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *