Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Εφιάλτης για δύο αδερφές 20 και 15 ετών στη Θεσσαλονίκη: Της κακοποιούσε σεξουαλικά η ίδια τους η μητέρα


Εφιάλτης για δύο αδερφές 20 και 15 ετών στη Θεσσαλονίκη: Της κακοποιούσε σεξουαλικά η ίδια τους η μητέρα

Απίστευτες καταγγελίες από δύο κοπέλες στη Θεσσαλονίκη, που καταγγέλλουν την ίδια τους τη μητέρα για βιασμό


Την ίδια τη μητέρα τους καταγγέλλουν δυο αδερφές 20 και 15 ετών από τη Θεσσαλονίκη, για κακοποίηση και βιασμό. Μιλώντας στο MEGA, η 20χρονη ανέφερε: «Ήταν δυο άνθρωποι απαίσιοι και η μητέρα και ο πατέρας μου. Η μάνα μου με βίαζε όταν ήμουν μικρή και μας έχουν καταστρέψει τη ζωή και τη δική μου και της αδερφής μου. Νόμιζα αυτό είναι το νορμάλ. Έτσι με είχαν μεγαλώσει. Είχα τρομοκρατηθεί. Φοβόμουν πάρα πολύ να μιλήσω.

Η μαμά μου με προωθούσε να πηγαίνω με άντρες. Αυτή ήταν η φιλοσοφία που μου έδινε σαν μάνα. Μια μέρα μπαίνω μέσα στο δωμάτιο και βλέπω τη μητέρα μου να χαϊδεύει την αδερφή μου. Εκεί τρελάθηκα, άρχισα να ουρλιάζω».

Όπως ανέφερε η ίδια «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν η απόπειρα αυτοκτονίας της μικρής της αδερφής. Ακόμα ανέφερε ότι οι γονείς της από πολύ μικρή ηλικία αποφάσισαν να της κάνουν επέμβαση στα γεννητικά της όργανα για αισθητικούς λόγους.

15χρονη: «Δεν άντεχα να ζω έτσι»

Η 15χρονη, η επιμέλεια της οποίας έχει περάσει πλέον σε μια θεία της, ανέφερε: «Υπήρχαν βράδια που δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, το αισθανόμουν, αισθανόμουν πνιγμένη, ότι με κακοποιεί, ότι δεν αντέχω άλλο, αλλά δεν μπορούσα να κουνήσω το σώμα μου, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν άντεχα να ζω έτσι. Όταν της έλεγα ότι μαμά αυτό που κάνεις δεν μου αρέσει, μου έλεγε ότι κάνεις λάθος το σώμα σου είναι δικό μου, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Άρχισα να την κλωτσάω, να την χτυπάω, εκείνη δεν σταματούσε..

Η 15χρονη, καταγγέλλει ότι βιάστηκε και από έναν 17χρονο γνωστό της «Προσπαθούσα να βρω την κατάλληλη στιγμή να ξεφύγω από τα χέρια του, εκείνος με άρπαζε με χτυπούσε, συνέχιζε».

Πηγή: Dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *