Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΩΚΙΔΑΣ


ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΩΚΙΔΑΣ

Ο Σεπτέμβριος αποτέλεσε τον εναρκτήριο μήνα εξορμήσεων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στο Νομό Φωκίδας. Οι εργαζόμενοι της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία, με στόχο τη διασύνδεση και δικτύωση με Φορείς Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας αλλά και τις θεσμικές Αρχές της περιοχής, πραγματοποίησαν τις πρώτες επισκέψεις στην πόλη της Άμφισσας..
 
Οι αρχικές συναντήσεις του προσωπικού του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ προγραμματίστηκαν με τον Δήμαρχο Δήμου Δελφών κ. Παναγιώτη Τάγκαλη, την Επιστημονικά Υπεύθυνη της Κινητής Μονάδας για την Ψυχική Υγεία από την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Π. Σακελλαρόπουλος, κα Μαρία Μπαλωμένου, Κοινωνική Λειτουργό, και το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Δελφών.
Κυριότερα θέματα των συναντήσεων αποτέλεσαν η ενημέρωση για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες που προσφέρονται για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων στις Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η χαρτογράφηση των αναγκών της περιοχής στο πεδίο αυτό, καθώς και προτάσεις συνεργασίας με την Πολιτεία και τους αρμόδιους Φορείς για την υποστήριξη των ατόμων με προβλήματα εθισμού.

Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. 

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».

ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Βασιλικών 20, 35133, Λαμία

Tel. No: (+30) 2231067885, (+30) 2231045456
Email: pklamia@kethea-exodos.gr

kmlamia@kethea-exodos.gr
Website: www.kethea-exodos.gr  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *