Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος παραβρέθηκαν χθες (15/09/21) οι εργαζόμενοι της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα τη Λαμία και ο Υπεύθυνος του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, όπου συμμετείχαν σε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Προσηλωμένος διαρκώς στις ανάγκες της κοινωνίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών συζήτησε με το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ θέματα και προτάσεις για κοινές δράσεις προσβλέποντας στην υποστήριξη συνανθρώπων μας και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε θέματα εξαρτήσεων και ψυχικής υγείας.

Την καρποφόρα συνάντηση ακολούθησε συνέντευξη με την Δημοσιογράφο κα Σοφία Παναγιώτου στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος 89,4 FM. Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχονται στο ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, ενώ τέθηκαν καίρια ζητήματα γύρω από το φαινόμενο του εθισμού και τη θεραπευτική αντιμετώπιση των εξαρτήσεων που προάγει το ΚΕΘΕΑ.

Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».


ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Βασιλικών 20, 35133, Λαμία

Tel. No: (+30) 2231067885, (+30) 2231045456
Email: pklamia@kethea-exodos.gr

kmlamia@kethea-exodos.gr

Website: www.kethea-exodos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *