Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ
Το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας, Σχολείο το οποίο ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και είναι ισότιμο με όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της Δημόσιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας, ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές μαθητών και μαθητριών σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου για το τρέχον σχολικό έτος, 2021-2022..

Θα λειτουργήσει η Περιφερειακή Εκκλησιαστική Εστία Λαμίας (οικοτροφείο) υπό την ευθύνη της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, εξασφαλίζοντας δωρεάν σίτιση και διαμονή σε όσους μαθητές το επιθυμούν.

Επίσης, η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει για την ενίσχυση της διάθεσης αριστείας και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μαθητών μας, έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη σχολική χρονιά και θα συνεχίσει και φέτος την απονομή χρηματικών βραβείων σε όλους τους αριστεύοντες μαθητές κάθε τετραμήνου. Ακόμη, ο Μητροπολίτης μας και Πρόεδρος της Σχολικής μας Εφορείας κ. Συμεών, ανακοίνωσε ότι, σε κάθε μαθητή ο οποίος θα εγγραφεί για πρώτη φορά στο Σχολείο μας, θα απονείμει, κατά τον αγιασμό, εφάπαξ χρηματική ενίσχυση, σαν μια πρόσκληση γνωριμίας με τον ωραίο στίβο της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της εβδομάδας, στο Σχολείο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Σινώπης 1 στη Νέα Μαγνησία Λαμίας, στα τηλέφωνα 22310 21 381 & 22310 22 576, καθώς και στο email mail@lyk-ekkl-lamias.fth. sch.gr

Ιστοσελίδα Σχολείου: www.ekklamias.gr



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *