Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας ενάντια στην Υποχρεωτικότητα του Εμβολιασμού


Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας ενάντια στην Υποχρεωτικότητα του Εμβολιασμού

Φωτο: ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην Υποχρεωτικότητα του Εμβολιασμού καλεί τα μέλη του και τους Εργαζομένους στα Κέντρα Υγείας του νομού , το Σωματείο Εργαζόμενων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας..

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί το Πρωί της Πέμπτης (26/8) στις 11:00 στην Κεντρική Πύλη του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Η Ανακοίνωση:


«Την Πέμπτη 26-8-21 ώρα: 11:00 στην Κεντρική Πύλη του Γ.Ν. Λαμίας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο νόμο της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού των υγειονομικών καθώς και 5ωρη στάση εργασίας (10:00-15:00) (Απόφαση Δ.Σ Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και Κέντρων Υγείας 19/7/21).

Με απόλυτο αίσθημα αλληλεγγύης και ενότητας, καλούμε όλους τους εργαζόμενους (εμβολιασμένους ή μη), να συμμετάσχουν σε όλες τις δράσεις (απεργία-αποχή από το καθήκον της επίδειξης ή κατάθεσης του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και από την συλλογή στοιχείων που αφορούν τον εμβολιασμό, απεργιακές κινητοποιήσεις, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας) εναντία στον νόμο της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού των υγειονομικών έναντι του κορωνοιού.

Ως υγειονομικοί (εμβολιασμένοι και μη) ΔΕΝ είμαστε αντίθετοι στον εμβολιασμό αλλά στην απόφαση της υποχρεωτικότητας.

Είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε εκβιαστικά και διχαστικά διλήμματα, στην στοχοποίηση συναδέλφων και στις πειθαρχικές κυρώσεις (αναστολή καθηκόντων). ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των εργαζομένων και τον δημόσιο χαρακτήρα του Εθνικού Συστήματος Υγείας.»


ilamia.gr
  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *