Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Ράχες: Βεβαιώθηκαν παραβάσεις για μη τήρηση μέτρων ασφαλείας στο kite surf


Ράχες: Βεβαιώθηκαν παραβάσεις για μη τήρηση μέτρων ασφαλείας στο kite surf
Στοχεύοντας στην πρόληψη τραυματισμών κι άλλων σοβαρών περιστατικών, το Λιμεναρχείο Στυλίδας πραγματοποίησε συντονισμένη επιχείρηση τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Ιουλίου, από ξηρά και θάλασσα στην περιοχή της παραλίας Ραχών, για έλεγχο διενέργειας θαλάσσιων σπορ και συγκεκριμένα  του Kite Surf.

Προηγήθηκαν καταγγελίες λουόμενων και όπως διαπιστώθηκε από 36 ελέγχους σε χρήστες «αετοσανίδας», υπήρξαν περιπτώσεις που δεν τηρούνταν τα μέτρα ασφαλείας όπως προβλέπεται στην κείμενη νομοθεσία.

Από το Λιμεναρχείο Στυλίδας σημειώνεται ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου.

 lamiareport.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Στις 12-13/07-2021 κατόπιν καταγγελιών από λουόμενους, στα πλαίσια συντονισμένης επιχείρησης από ξηρά και θάλασσα από βαθμοφόρους Υπηρεσίας μας στην παραλία Ραχών Φθιώτιδας διαπιστώθηκε η διενέργεια θαλάσσιων σπορ και συγκεκριμένα του Kite Surf.
Από Υπηρεσία μας διενεργήθηκαν 36 έλεγχοι σε προαναφερόμενους χρήστες Kite Surfs και βεβαιώθηκαν παραβάσεις για την μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Οι εν λόγω έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου από στελέχη υπηρεσίας μας προς αποφυγή τραυματισμών ή άλλων σοβαρών ατυχημάτων.
Ράχες: Βεβαιώθηκαν παραβάσεις για μη τήρηση μέτρων ασφαλείας στο kite surf


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *