Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν την Ανθήλη …


Πυροβολισμοί αναστάτωσαν την Ανθήλη …

Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ της Τρίτης (6/7) στην Τοπική Κοινότητα Της Ανθήλης. 

Οι πυροβολισμοί που ακούστηκαν από τον χώρο που βρίσκεται ο καταυλισμός των ΡΟΜΑ ξεσήκωσαν ολόκληρο το χωριό και κινητοποίησαν ισχυρές Αστυνομικές Δυνάμεις.


Για περίπου είκοσι λεπτά έπεφταν πυροβολισμοί και ακούγονταν φωνές από τον χώρο του καταυλισμού. Όπως αργότερα έγινε γνωστό η «διαμάχη» δύο οικογενειών για προσωπικά ζητήματα «άναψε τα αίματα» .Μάλιστα υπήρξαν και αντεγκλήσεις ανάμεσα τους πριν ακουστούν οι πρώτοι πυροβολισμοί.

Από την όλη φασαρία και το επεισόδιο είχαμε σύμφωνα με πληροφορίες τον τραυματισμό ενός ατόμου που μεταφέρθηκε από τον καταυλισμό στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
Οι Αστυνομικές δυνάμεις που έφθασαν στο σημείο και ήταν αρκετές προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο.

Μάλιστα όπως έλεγε κάτοικος της Ανθήλης και το μεσημέρι της Τρίτης (6/7) είχαμε επεισόδιο στην Πλατεία του χωριού ανάμεσα σε ΡΟΜΑ που έληξε πάλι με την παρέμβαση της Αστυνομίας , όπως παρόμοιο επεισόδιο πάλι με πυροβολισμούς για “οικογενειακές διαφορές¨ είχαμε στις αρχές Απριλίου 2019.

Οι κάτοικοι για μια ακόμη φορά διαμαρτύρονται και ζητούν να παρθούν ακόμη μέτρα , “….να εφαρμοστούν οι νόμοι …”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *