Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ - Επίσκεψη στην Πρότυπη Εταιρία Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Αρωγής στη Λαμία


ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ - Επίσκεψη στην Πρότυπη Εταιρία Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Αρωγής στη Λαμία

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΥΠΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ


Την Πρότυπη Εταιρία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αρωγής (Π.Ε.Ψ.Υ.κΚ.Α.) επισκέφθηκαν χθες 21 Ιουλίου τα στελέχη της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία. Η Πρότυπη Εταιρία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αρωγής (Π.Ε.Ψ.Υ.κΚ.Α.) λειτουργεί δύο δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, το Οικοτροφείο “Άνοιξη» και το Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων “Το Στέκι”.

Οι εργαζόμενοι της Κινητής Μονάδας συνομίλησαν με την Επιστημονικά Υπεύθυνη και Ψυχολόγο του Κέντρου Ημέρας «Το Στέκι», κα Μαριάνθη Ράμμου και τον Κοινωνικό Λειτουργό, κ. Γεώργιο Ζέρβα. Επίσης, παρόντες στη συνάντηση ήταν η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Οικοτροφείου «Άνοιξη», κα Λίνα Σιμοπούλου και η Κοινωνική Λειτουργός, κα Μαρία Πάππου. Υπήρξε αμφίδρομη ενημέρωση για τη λειτουργία και τη δράση των δύο Δομών και διερευνήθηκαν οι δυνατότητες για μελλοντική συνεργασία.

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία βρίσκεται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε άτομα που κάνουν χρήση-κατάχρηση νόμιμων και παράνομων ουσιών και τις οικογένειές τους και διαμένουν στην επαρχία του Νομού Φθιώτιδας και στους όμορους Νομούς της Στερεάς Ελλάδας, με αδυναμία πρόσβασης σε υπηρεσίες απεξάρτησης.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *