Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ
ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος επισκέφθηκαν την περασμένη Παρασκευή 25/06/2021 ο Υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ κ. Σωτήριος Μπουντής και οι εργαζόμενοι της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία, όπου πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών και τους Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Σερέτη, Δ/ντή Γεν. Φιλοπτώχου Ταμείου Ι. Μ. Φθιώτιδος και Αιδεσιμολογιώτατo Πρωτοπρεσβύτερο π. Δημήτριο Ν. Ατματζίδη, Δ/ντή Γραφείου Τύπου και Ρ/Σ 89,4fm Ι.Μ. Φθιώτιδος.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών επεφύλαξε εγκάρδια υποδοχή στα στελέχη του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και οι συμβουλές του για τη νέα Μονάδα του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία ήταν ιδιαίτερα ουσιαστικές και χρήσιμες.

Η συνάντηση είχε ως στόχο τη διασύνδεση του ΚΕΘΕΑ με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος και τη δημιουργία διαύλου συνεργασίας. Υπήρξε ενημέρωση για τις υπηρεσίες του Πολυδύναμου Κέντρου και της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία και συζήτηση για το έργο και την προσφορά της Ιεράς Μητρόπολης.

Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *