Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Θάσο και Στυλίδα


Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Θάσο και Στυλίδα
Πηγή φωτό: Pixabay

Σοφία Κοντογιάννη

Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Θάσου και της Στυλίδας.


Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 50 τ.μ. στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου Θάσου, για λογαριασμό της εταιρείας REALA A.E., για εποχιακή χρήση μέχρι έξι μηνών, με σκοπό την προσωρινή πρόσδεση σκαφών. Η εξυπηρέτηση και μόνο της πρόσβασης προς και από την πλωτή εξέδρα, θα γίνεται μέσω διαδρόμου σύνδεσης συνολικής επιφάνειας 2,4 τ.μ. Σημειώνεται ότι η πλωτή εξέδρα θα πρέπει να τοποθετηθεί στην προβλεπόμενη θέση, άνευ επέμβασης στον αιγιαλό.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 61,79 τ.μ. στη θαλάσσια περιοχή Πατί της Στυλίδας Φθιώτιδας,  για λογαριασμό της εταιρείας ΑΝΤΑΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε. για εποχιακή χρήση μέχρι έξι μηνών, με σκοπό την πρόσβαση λουόμενων σε δύσβατη παραλία και περιοχή. Η εξυπηρέτηση και μόνο της πρόσβασης προς και από την πλωτή εξέδρα και εφόσον κάθε άλλος τρόπος πρόσβασης κρίνεται από την αρμόδια λιμενική αρχή ακατάλληλος, θα γίνεται με την τοποθέτηση και χρήση δύο διαδρόμων πρόσβασης συνολικής επιφανείας 10,96 τ.μ., με απλή έδραση στο βυθό.

ornosnews.gr
  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *