Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στο 15ο Φεστιβάλ Οίτης στην Υπάτη Λαμίας


Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στο 15ο Φεστιβάλ Οίτης στην Υπάτη Λαμίας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στο 15ο Φεστιβάλ Οίτης στην Υπάτη Λαμίας

Την εβδομάδα 12 - 16/07/21 η Κινητή Μονάδα και το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία, παραβρέθηκαν σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Τόπου Τεχνών «Χώρα» στο πλαίσιο του 15ου Φεστιβάλ Οίτης στην Υπάτη Λαμίας.

Το προσωπικό της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους, διένειμε έντυπο υλικό και ενημέρωσε το κοινό για τη λειτουργία και τις δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία, καθώς και για την θεραπευτική πρόταση του ΚΕΘΕΑ.

Το ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στο Φεστιβάλ Οίτης επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ. Ευθύμιος Κων. Καραΐσκος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων, κ. Γεώργιος Κυροδήμος και συνομίλησαν με το προσωπικό των νεών Δομών του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές του Φεστιβάλ Οίτης για την ανταπόκριση και την ευαισθητοποίησή τους στο θέμα των εξαρτήσεων.

Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *